+36-70-706-6283 vetaneszt@gmail.com

Events

Nézet
Select View Type
 • todayNap
 • date_rangeHét
 • date_rangeHónap
 • view_moduleKártya
 • dashboardMasonry
 • slideshowKépváltó
 • view_listLista
Keresés rendezvény típusra
Dátum szerinti keresés
Keresés helyszín alapján
december 2023

Kisállat Aneszteziológia és Fájdalomcsillapítás Konferencia Pekingben, Kínában

A Kínai Mezőgazdasági Egyetemi Állatkórház meghívásával és a Shenzhen Mindray Animal Medical
Technology Co., LTD. szponzorálása által az alábbi előadásokat fogom megtartani Pekingben:

 • Clinical Relevance of Oxygenation and Ventilation (Az oxigenizáció és a légzés klinikai relevanciája)

 • Clinical Applications of Mechanical Ventilation (A mesterséges lélegeztetés klinikai alkalmazása)

A rendezvény weblapja itt érhető el.

date_range
2023.12.19. - 16:15 to 18:30

Oktató Videók Készítése Kínában

A Shenzhen Mindray Animal Medical Technology Co., LTD. felkért, hogy készítsek 15 rövid videó felvételt angolul, amiben a Veta 5 altató és lélegeztetőgép működését mutatom be. Ezek a videók hasolnóak lesznek azokhoz amiket magyar nyelven már publikáltam. A videókat Shenzhen városban, Kínában készítjük a Mindray stúdiójában. 

date_range
2023.12.21. - Egész napos
január 2024

Egynapos alapfokú aneszteziológiai képzés (Kerekasztal beszélgetés)

A képzés jellege: Egynapos előadás sorozat és beszélgetés személyes jelenléttel Biatorbágyon (3 x 90 perc előadással és 90 perc műszeres gyakorlattal, vagy szabad beszélgetéssel).
Résztvevők száma: 6 – 50 fő
Résztvevők: Ez a képzés az altatásban járatlan, kezdő állatorvosoknak, illetve asszisztenseknek szól. Asszisztensek esetében fontos, hogy az illető már dolgozott altatott állat közelében, alapvető biológiai ismeretei vannak és ismerősen csengenek az altatással kapcsolatos gyógyszerek nevei. Fontos, hogy a képzés ideje alatt a résztvevők aktívan altassanak kisállatokat inhalációs technikával.
A képzés célja: A legújabb kamarai ajánlás az ivartalanítás tárgyi feltételei között felsorolja az altatógép és a betegőrző monitorok használatát is. Sokaknak már meg is vannak ezek az eszközök, illetve a beszerzésük megoldható, de a témába vágó képzés hiánya miatt nincs meg az önbizalmuk az altatógép használatához és a monitorozás kivitelezéséhez. Ennek a képzésnek az a célja, hogy az altatásban járatlan állatorvosokat illetve asszisztenseket felhozza arra a szintre, hogy az altatógépet és a monitorokat alap szinten technikailag használni tudják és a leggyakoribb alap problémákkal szembe tudjanak nézni. Ezen a képzésen az elméleti anyag jelentősen le van csökkentve, és a hangsúly a gyakorlati ismereteken van. Ez az alapfokú képzés feltétele annak, hogy valaki a középfokú képzésen részt vehessen és a jövőben annak is, hogy Vetaneszt gyakorlati foglalkozáson vehessen részt. 
Teszt: Az elméleti nap után online tesztírás lesz. Aki sikeresen teljesíti a tesztet, az "Alapfokú Vetaneszt Oklevelet" kap. Vigyázat, ez a teszt az eddiginél fogósabb lesz. Ez lesz a garancia arra, hogy az oklevél valódi tudást takarjon. 
Kamarai pontérték: 49 pont (eredményes tesztírás után +12 pont).
Regisztrációs szám: 7/TK/2024/MÁOK
Videó: Az előadásokról felvétel készül amit online vissza lehet majd nézni 3 hónapon át. 
Előadás címek: 

Az altatás folyamata-1
Az altatás folyamata-2
Az altatás folyamata-3

Fizetés: januárban fogok díbekérőket küldeni, a teljesítés után pedig számlát. Részletfizetési lehetőséget az adminisztratív pluszmunka miatt nem tudok ajánlani. 
Kedvezmény: az, aki részt vett már egy kerekasztal beszélgetésen és szeretné ezt a nagyon hasonló tanyagot újra ismételni, az 50% kedvezményre jogosult. Ha igényled ezt a kedvezményt, kérlek keress meg!
Ellátás: kávé, tea, üdítő, ivóvíz, házi sütemény, snack es gyümölcs elegendő mennyiségben külön terítés nélkül biztosítva lesz. Az ebedet egyéni rendeléssel intézzük majd, ez lehet pizza, vagy felkérünk egy catering szolgáltatást. A rendelést mindenki aznap reggel a helyszínen adja le es a helyszínen készpénzben fizet a szolgáltatónak.

Coaching: A képzéshez 3 hónapos coaching szolgáltatás 120.000 ft külön díjért igényelhető. Ebben 10 probléma orientált diszkusszió van, ami lehet telefonhívás, vagy altatási napló átnézés.

date_range
2024.01.20. - 09:00 to 17:00
Biatorbágy, Tormásrét u. 12, 2051
person7 jelentkező

Háromnapos középfokú aneszteziológiai képzés (Kiemelt rendezvény)

Képzési napok: 2024 január 21, február 3 és február 4.
A képzés jellege: Háromnapos képzés személyes jelenléttel Biatorbágyon, naponta 3 x 90 perc előadással és 90 perc műszeres gyakorlattal, vagy szabad beszélgetéssel.
Résztvevők száma: 6 – 50 fő
Résztvevők: Ez a képzés olyan állatorvosoknak szól, akik részt vettek már egy alapfokú aneszteziológiai képzésen (illetve Kerekasztal beszélgetésen), mivel arra a tananyagra épül. Kivételesen, asszisztensek is eljöhetnek, ha átlagon felül jártasak az aneszteziológiában és a saját felelősségükre szeretnének részt venni az állatorvosoknak szóló képzésen. Van olyan magyar állatorvosi asszisztens aki sikeresen elvégezte ezt a képzést. Fontos, hogy a képzés ideje alatt a résztvevők aktívan altassanak kisállatokat inhalációs technikával.
A képzés célja: Az alapfokú képzésen megtanult ismeretek elmélyítése. Aki elvégzi ezt a képzést az mélyebb megértésre tesz szert és hozzá tud majd állni a különféle betegek és többféle állatfaj altatásához, valamint a gépi lélegeztetést is megfelelően tudja alkalmazni. 
Teszt: Minden elméleti nap után online tesztírás lesz. Aki sikeresen teljesíti mindhárom tesztet, az "Középfokú Vetaneszt Oklevelet" kap. Vigyázat, ez a teszt az eddiginél fogósabb lesz. Ez lesz a garancia arra, hogy az oklevél valódi tudást takarjon. 
Kamarai pontérték: 147 pont (eredményes tesztírás után +37 pont).
Regisztrációs szám: 8-K/TK/2024/MÁOK; Kiemelt rendezvény!
Videó: Az előadásokról felvétel készül amit online vissza lehet majd nézni 3 hónapon át. 
Előadás címek: 

Az altatás gyógyszereinek ismertetése
Az inhalációs altatás eszközei és azok használata
Fájdalomcsillapítás és helyi érzéstelenítés
Légzés és oxigenizáció (élettan, monitorozás, komplikációk, terápia)
Keringés (élettan, monitorozás, komplikációk, terápia)
Mesterséges lélegeztetés
Újraélesztés, szív és légzőszervi betegek altatása
Egyéb speciális esetek altatása
Egyéb állatfajok altatása: nyúl, vadászgörény, rágcsálók, madarak és hüllők

Fizetés: januárban fogok díbekérőket küldeni, a teljesítés után pedig számlát. Részletfizetési lehetőséget az adminisztratív pluszmunka miatt nem tudok ajánlani. 
Kedvezmény: az, aki részt vett a 6 napos inhalációs képzésen 2023-ban, és szeretné ezt a nagyon hasonló tanyagot újra ismételni, az 50% kedvezményre jogosult. Bármelyik napra bejöhetsz, csak arra a napra kell fizetni. Ha igényled ezt a kedvezményt, kérlek keress meg!
Ellátás: kávé, tea, üdítő, ivóvíz, házi sütemény, snack es gyümölcs elegendő mennyiségben külön terítés nélkül biztosítva lesz. Az ebedet egyéni rendeléssel intézzük majd, ez lehet pizza, vagy felkérünk egy catering szolgáltatást. A rendelést mindenki aznap reggel a helyszínen adja le es a helyszínen készpénzben fizet a szolgáltatónak. 

Coaching: A képzéshez 3 hónapos coaching szolgáltatás 120.000 ft külön díjért igényelhető. Ebben 10 probléma orientált diszkusszió van, ami lehet telefonhívás, vagy altatási napló átnézés.

date_range
2024.01.21. - 09:00 to 17:00
Biatorbágy, Tormásrét u. 12, 2051
person8 jelentkező

Aneszteziológiai Workshop Polgáron

Ez egy anesztézia gyakorlati képzés, ahol állatokat fogunk altatni. Ezt a képzési formát elsősorban azoknak az állatorvosoknak javasolom, akik már részt vettek az egy napos gyakorlatközpontú elméleti képzésen és megtanulták a "Vetaneszt altatási technológiát". Persze van olyan kolléga, és asszisztens is, aki szivesen eljön egy gyakorlati kepzesre az elmeleti előkészület nélkül is. Őket is szívesen látjuk, és profitálni fognak a gyakorlatias beszélgetésből és az együtt megtapasztalt gyakorlatból. A cél az, hogy az elfoglalt állatorvos egy nap alatt átismételje az altatás rövid, praktikus gyakorlatát minimális elméleti háttérrel együtt. Egy gyakorlottabb kollégának ez az egy nap is elég lehet, hogy javítsa képességeit, önbizalommal, hatékonyan és biztonságosan dolgozzon tovább. Ha valaki még bizonytalanabb, akkor ez a nap egy jó kezdet a további tanuláshoz.

Tematika

A képzés előtt egy rövid (kb. 1 órás) online videó előadást fognak kapni a résztvevők, hogy felkészülhessenek az elméleti alapok megtanulásával. A gyakorlaton a kezdés 8-9 óra között, a befejezés pedig általában 16-17 között történik. A szakmai program legalább 8 órát tesz ki. A pontos terv rugalmas, mivel időzített előadások nem lesznek. Ez egy gyakorlati nap, ahol valódi (nem szimulált) műtéteket és altatásokat fogunk végezni.

Lemondási feltételek: A rendezvény előtt több, mint 1 héttel történő lemondás díjtalan, az esetlegesen már befizetett részvételi díj 100%-át vissza utalom. A rendezvény előtt 1 héten belül történő felmondás esetében a részvételi díj 50%-át be kell fizetni. A rendezvény előtt 24 órán belül történő felmondás esetében a részvételi díj 100%-át be kell fizetni.
Gyakorlatvezető: Dr. Ambriskó Tamás (+36-70-706-6283, e-mail)
Kamarai pontszám: 75 pont
A rendezvény regisztrációs száma: 5/TK/2024/MÁOK
Létszám: minimum 4 és maximum 10 fő
Ellátás: kávé és sütemény biztosítva lesz, főétkezés egyénileg

Letöltendő anyag

Nem az a cél, hogy a lehető legegyszerűbben el tudjuk látni a beteget, hanem az, hogy minden egyes állatbetegünk optimális kezelést kapjon!

date_range
2024.01.27. - 09:00 to 17:00
4090 Polgár, Dózsa Gy. út 2.
person4 jelentkező
április 2017

Inhalációs Anesztézia

Az egész napos elméleti továbbképzés részletesen tárgyal minden olyan ismeretet amire egy állatorvosnak szüksége van ahhoz, hogy sikeresen alkalmazza az inhalációs altatást. Szó esik majd az inhalációs altatószerek gyógyszertanáról, nyílt és zárt rendszerű narkózisrendszerekről, minden ide tartozó eszköz felépítéséről, használatáról és hibaelhárításáról, mesterséges lélegeztetésről és az altatás áráról is.

date_range
2017.04.21. - Egész napos
augusztus 2017

Az inhalációs altatás gyakorlata

Kiscsoportos (6-10 fő) gyakorlati aneszteziológiai továbbképzés Dr. Szoboszlai Henriett jól felszerelt magánrendelőjében Polgáron. A résztvevők kutyákat és macskát fognak inhalációsan altatni tapasztalt oktató segítségével. A gyakorlat során alkalmazott technikák és gyógyszer protokollok Amerikában is elfogadhatónak számítanak és mivel a kardiovaszkuláris szervrendszer funkciójának fenntartását célozzák, rizikóbetegek altatására is alkalmasak. A gyakorlatra érdemes magunkkal hozni minden olyan altatással kapcsolatos eszközt (altató gépet, monitort, lélegeztető gépet, légzőkört stb.) amit a gyakorlatvezetővel együtt át szeretnénk nézni és használatát megbeszélni.

date_range
2017.08.12. - Egész napos
4090 Polgár, Dózsa Gy. út 2.
november 2017

Monitorozás és komplikációk

Ez az egésznapos elméleti továbbképzés részletesen tárgyal minden olyan modern ismeretet, amire egy magyar praktizáló állatorvosnak szüksége van, hogy állatbetegeit biztonságosan monitorozni és az esetleges komplikációkat kezelni tudja. Az program végén lehetőség lesz kérdések feltevésére és hozott esetek megbeszélésére is. A képzésen részt vehetnek állatorvosok, állatorvostanhallgatók és állatorvosi asszisztensek egyaránt. A regisztráció során, ha valaki nem állatorvos, akkor a pecsétszámhoz írjon 0-t, a megyei szervezethez pedig a megyét ahonnan jön. Az "Egyéb kérés, javaslat" rovatba pedig írja be, hogy hallgató, vagy asszisztens. Ha bármilyen probléma merülne fel, nyugodtan forduljatok hozzám.

Részletes program

Előadás lista:

 • A keringés monitorozása (2 x 45 perc)
 • A légzés, oxigenizáció és egyéb paraméterek monitorozása (2 x 45 perc)
 • Altatási komplikációk (45 perc)
 • Újraélesztés: CPCR (45 perc)
 • Interaktív összefoglaló (45 perc)
date_range
2017.11.24. - Egész napos
április 2018

Az inhalációs és injekciós altatás gyakorlata

A képzésre minden hely elkelt.

Kiscsoportos (6-10 fő) gyakorlati aneszteziológiai továbbképzés Dr. Szoboszlai Henriett jól felszerelt magánrendelőjében, Polgáron lesz megtartva. A résztvevők kutyákat és macskát fognak inhalációsan vagy injekciósan altatni tapasztalt oktató segítségével. A gyakorlat során alkalmazott technikák és gyógyszer protokollok Amerikában is elfogadhatónak számítanak és mivel a kardiovaszkuláris szervrendszer funkciójának fenntartását célozzák, rizikóbetegek altatására is alkalmasak. A gyakorlatra érdemes magunkkal hozni minden olyan altatással kapcsolatos eszközt (altató gépet, monitort, lélegeztető gépet, légzőkört stb.) amit a gyakorlatvezetővel együtt át szeretnénk nézni és használatát megbeszélni.

Mivel ez a továbbképzés elsősorban gyakorlati, a már meglévő elméleti tudásra épít. Nem előfeltétel, de előnyös, a múltbéli elméleti Vetaneszt továbbképzéseken való részvétel (injekciós vagy inhalációs).

Helyszín: Arany Tappancs Kisállatát Rendelő, 4090 Polgár, Dózsa Gy. út 2-6.

Jelentkezési határidő: április 11

Részletes program

Program lista:

 • Bevezető beszélgetés
 • Ovarihysterectomia kutyán inhalációsan altatva
 • Castratio kutyán injekciósan altatva
 • Ovarihysterectomia macskán inhalációsan altatva
 • Interaktív összefoglaló
date_range
2018.04.19. - Egész napos
4090 Polgár, Dózsa Gy. út 2.

Injekciós anesztézia

Az az egész napos elméleti továbbképzés részletesen tárgyalja az injekciós anesztézia, nyugtatás és fájdalomcsillapítás témakörét. Az program végén lehetőség lesz kérdések feltevésére és hozott esetek megbeszélésére is.

Helyszín: 3525. Miskolc,Vologda u. 1. / 3 emeleti e

Részletes program

Előadás lista:

 • Fájdalomcsillapítás és érzéstelenítés gyógyszerei (3 x 45 perc)
 • A nyugtatás és injekciós altatás gyógyszerei (3 x 45 perc)
 • Tévhitek és félreértések az aneszteziológiában (45 perc)
date_range
2018.04.20. - Egész napos
Load More