+36-70-706-6283 vetaneszt@gmail.com

aktuális

kis csoportos elméleti képzések

[events_list limit="10" location="1" category="47"]

kis csoportos eméleti képzésről 

Vélemények

Kedves Tamás!

Ezúton szeretném megköszönni az anesztézia alatti monitorozásról és az anesztézia alatt jelentkező lehetséges komplikációkról szóló továbbképzésed megtartását. Kollegáimmal rendkívül hasznosnak találtuk, a mai napig alkalmazzuk az általad elmondottakat. Érdekes, könnyen értheő és számos gyakorlati példával tarkított előadást hallgathattunk végig.

dr. Szabó Dóra

Tamás profi, nagy tudású előadó, az anyag minden része használható a napi munka során!
Szuper volt, a szervezés is!
Köszönöm!

dr. vass andrea

Köszönjük szépen Tamásnak a november 24-i monitorozás képzést! Nagyon hasznos volt, ebben a témában még nem volt hasonló. Az asszisztensek is értették a zömét, nagyon lényegre törő gyakorlatias volt, ahogy Tamástól már megszokhattuk. Minden szó hasznosítható a praxisunkban.

dr. Szentpétery Zselyke

Részt vettem egy Vetaneszt kerekasztal beszélgetésen Budapesten az Intercity Hotelben. Nagyon jó helyszínválasztás, mert tiszta, kultúrált, igényes monitor elég nagy, de nem túl nagy. Akusztika is megfelelő. Jól megközelíthető tömegközlekedve, autóval. Az előadó: rendkívül felkészült, gyakorlatias, másnaptól kézhez fogható használható napra kész tudást ad át. Jól érthető, bárki számára könnyen emészhető formában. Rendkívül barátságos, közvetlen stílusban.

Dr. Marty Kinga