+36-70-706-6283 vetaneszt@gmail.com

aktuális

nagy csoportos elméleti képzések

[events_list limit="10" location="1" category="49"]

nagy csoportos eméleti képzésről 

Vélemények

A magyar állatorvosok szerencsésnek tudhatják magukat, hogy az aneszteziológiai ismereteiket Ambriskó Tamás által bővíthetik. Bár az aneszteziológia kiemelt jelentőségű tudományterület, méltatlanul hanyagoljuk a professzionális gyakorlását. Ezen a kurzuson (ahogy az eddigieken is) szemléletváltó tudáshoz juthattunk. A tanultakat azonnal használni lehet. Bár én a sebész oldalt képviselem, mégis fontosnak érzem az aneszteziológia mélyebb megértését. Talán jól alátámasztja ezt, hogy a nálunk dolgozó hat állatorvos közül öten is részt vettünk ezen az előadás sorozaton. A témak (monitorizálás, komplikációk, újraélesztés), nagyon jól átgondoltan, egymásra épülve, érthetően kerültek bemutatásra. Sok mindent megértettem, tudom, hogy mivel tudunk előrébb lépni.

Köszönjük Tamás!

DR. MOLNÁR JÓZSEF

Az eddigi legjobb megyei továbbképzés volt amin részt vettem, szerint az eddigi legtöbb résztvevővel. Interaktívan, sok példán keresztül rengeteget tanultam!
Köszönet a három napért Tamás!

dr. vass andrea

Szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehettem a továbbképzésen. A komplex téma előadásai logikusan, jól átláthatóan voltak felépítve. Tamás kiválóan illusztrálta az elengedhetetlenül szükséges elméleti részleteket, érthetővé és megjegyezhetővé téve azokat. Saját, megélt élethelyzeteit hozta tanulságos példaként egy-egy kiemelten fontos gondolat hangsúlyozására. Végig a klinikus szemszögéből láttatta az ok-okozati összefüggéseket, folyamatosan figyelve arra, hogy minden hallgatója biztosan megértse a gondolkodásmódot, amit át akart adni. Ajánlom minden egyes klinikus kollégámnak, hiszen anesztézia monitorozást mindennap végzünk, a komplikációkat pedig észre kell vennünk és kezelnünk kell. Különleges élmény volt Tamás energikus előadásmódja, végtelen türelme és példa nélküli elkötelezettsége aziránt, hogy megértsük amit tanítani akar nekünk, hogy ezáltal jobb szakemberekké válhassunk.

dr. Korodi Maja