+36-70-706-6283 vetaneszt@gmail.com

Széleskörű

Szolgáltatások

Képzések

Az elméleti vagy gyakorlati továbbképzések témája eltérő, de általánosságban elmondható, hogy gyakorlat központúan és részletesen tárgyalunk olyan modern ismereteket, amire egy magyar praktizáló állatorvosnak szüksége van, hogy állatbetegeit biztonságosan altatni, monitorozni és az esetleges komplikációkat kezelni tudja.

Személyes tanácsadás saját rendelőben

Új altatógépet vett? Vagy segítség kellene a már meglévő gépei és eszközei használatához? Szeretné ezeket a gyakorlatban velem együtt kipróbálni és letesztelni, hogy biztonságosan használhatóak-e? Ez az egy napos képzési forma Önnek való! (Ennek az ára Budapesten 300 000 Ft, de vidéken a megközelíthetőség függvényében ez változhat. Ezen kívül, szükség szerint hozzá adódik szállás költség 1 vagy 2 éjszakára).

Betegaltatás a rendelődben

Szívesen segítek egy egy beteg altatásában is, akár személyesen altatok, vagy felügyelem a helyben dolgozó kollégákat, asszisztenseket. Budapesten egy altatás ára 200 000 Ft ami előre tervezhető nappali időpontban maximum 3 órát vesz igénybe. Ebben benne van a premedikáció, az ébredés és körülbelül 1,5 óra műtét. Ha a személyes jelenlétem ez után is szükséges, akkor fél óránként 25 000 Ft kerül kiszámlázásra. Az ébredés utáni 5 órán belül ingyenesen nyújtok rövid telefonos segítséget az általam altatott betegeknek.

Telefonos konzultáció állatorvosoknak

Szívesen állok rendelkezésére előre tervezhető, vagy akár sürgős esetekben is (ha például lát valami szokatlant az EKG-n, vagy nem ébred megfelelően az állat stb.).

Telefonos konzultáció állattartóknak

Kedvenc állata műtéten esett át? A viselkedése aggasztó? Fájdalmai vannak? Tanácsra van szüksége? Hívjon bátran!