+36-70-706-6283 vetaneszt@gmail.com

Vetaneszt Coaching: Kislétszámú Aneszteziológiai képzés

Ez a képzés az altatásban járatlan, kezdő állatorvosoknak, illetve asszisztenseknek szól. Asszisztensek esetében fontos, hogy az illető már dolgozott altatott állat közelében, alapvető biológiai ismeretei vannak és ismerősen csengenek az altatással kapcsolatos gyógyszerek nevei. Fontos, hogy a képzés ideje alatt a résztvevők aktívan altassanak kisállatokat inhalációs technikával. 

YouTube videós magyarázat

Részvételi díj (ÁFA mentes):

Állatorvosoknak 180 000 Ft

Early Bird ár állatorvosoknak 150 000 Ft (ha a képzés első részletének díja június 9-ig beérkezik)

Asszisztenseknek és állatorvostanhallagtóknak 120 000 Ft

A képzés tematikája:

 • Elméleti nap személyes jelenléttel.
  Dátum / idő: 2023 június 18. vasárnap, 9:00 – 17:00
  Helyszín: InterCity Hotel Budapest (1087 Budapest, Baross tér 7-8.)
  Teszt írás: 2023.06.23. napon 18:00 perces kezdettel online.
 • Coaching meetingek online (3 x 90 perc)
 • Telefonos WhatsApp-os coaching 3 hónapon át
 • Altatási naplók átnézése, altatási tanácsadás
 • Visszanézhető videó felvételek
 • Alapfokú Vetaneszt Oklevél

A képzés sikeres teljesítésével kamarai pontokat lehet szerezni, pontértéke: 49 pont (eredményes tesztírás után +12 pont).
A rendezvény regisztrációs száma: 69/TK/2023/MÁOK. 

A képzés célja:

A legújabb kamarai ajánlás az ivartalanítás tárgyi feltételei között felsorolja az altatógép és a betegőrző monitorok használatát is. Sokaknak már meg is vannak ezek az eszközök, illetve a beszerzésük megoldható, de a témába vágó képzés hiánya miatt nincs meg az önbizalmuk az altatógép használatához és a monitorozás kivitelezéséhez. Ennek a képzésnek az a célja, hogy az altatásban járatlan állatorvosokat illetve asszisztenseket felhozza arra a szintre, hogy az altatógépet és a monitorokat alap szinten technikailag használni tudják és a leggyakoribb alap problémákkal szembe tudjanak nézni. Ezen a képzésen az elméleti anyag jelentősen le van csökkentve, és a hangsúly a gyakorlati ismereteken van. Azoknak, akik középhaladó szinten szeretnének elmélyedni az aneszteziológiában, az őszre tervezett 4 elméleti nap plusz coaching képzést javaslom, ami nemsokára meg lesz hirdetve. 

Fizetési feltételek:

A fizetés három részletben történik díjbekérő alapján. Mindegyik részlet, a teljes összeg 1/3-a. Az első részlet a képzés előtt egy héttel esedékes, a második és a harmadik részlet pedig az az első után egy, illetve két hónappal. Igény szerint egy összegben is be lehet fizetni a képzés teljes díját.

Lemondási feltételek:

A kurzus kezdete előtt 1 hétnél korábban történő lemondás esetében a teljes összeg visszajár. Egy héten belüli lemondás esetében a teljes összeg 50%-a, 24 órán belül pedig 0%-a jár vissza. Ha a jelentkező még nem fizette be a hiányzó összeget, akkor azzal a lemondás ellenére is a fenti feltételek szerint adós marad és azt az eredeti részletfizetési protokoll szerint befizetni köteles.

Foglalás